Instruktion

Klicka på instruktionen för att se den i full storlek

torsdag 15 augusti 2019

Ingenjörens kokbok för energioberoende, Recept nummer 15

Orust, idag, 29 januari 2019 klockan 05:15, en lufttemperatur utomhus på - 8-10 grader Celsius och sämre lottade grannarna, som byggt sina hem i ett "kall hål" ända ner till -17 -- -19 grader .. Brrrr
Dags för att göra uttag på kontor för "gratis kemiskt lagrad solenergi" .. och på allvar göra de vinster i  välfärd som politikerna bara kan drömma om ;-)Så här såg det ut den 19 juli, då Solens strålar förvandlades till "SUN-MADE" kemiskt lagrad energi, helt gratis.* Ett, om inte DET bästa sättet, att långtidslagra solenergin, till den mörka årstiden!?

Faktaruta ------------------------------
* "Gratis" avser att den insatte MEDborgaren själv har en plan för hur hon/han gör sig oberoende av dagens och framtidens energimarknad. En marknad som inte bara omfattar Detaljister, Elhandels- & nätbolag, utrustnings och tjänsteföretag men också en krisande skattefinansierad ekonomi i form av Stat, Landsting och Kommun. Just "Energi" är ett av mycket mycket få möjliga sätt att finansiera en förväxt skattefinansierad ekonomi, som vi har i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar